Korisničko Ime: Lozinka:

Autor Tema: Ultimate Team Vodič  (Posjeta: 8736 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DangerouS

Ultimate Team Vodič
« : Listopad 06, 2012, 03:02:02 poslijepodne »
U ovom postu moći ćete pročitati sve što vas zanima u vezi Ultimate Teama a trenutno vam nije jasno.

Pa krenimo:

***ULTIMATE TEAM VODIČ***

Ultimate Team - je poseban mod za FIFU kojemu je glavna svrha da vi budete menađer te da slažete svoj tim i vodite ga do raznih tematskih turnira.

Krenuti ćemo od tipova kartica svrstanih po bojama koje sada postoje u FUT-u.

Broncane - su kartice čijima je OVR (OVR se nalazi u lijevom kutu svake kartice) od 0 do 64. Igrači uglavnom imaju raspon OVR od 50 do 64,rjetko ćete naići na igrača OVR ispod 50.

Srebrebne - su kartice čijima je OVR od 65 do 74. Kao i kod brončanih,uglavnom su najbolji igrači oni koji imaju OVR 74 (kod brončanih 64).

Zlatne - su kartice čijima je OVR od 75 do 100. U igri nema kartica preko 92 (Mislim da samo Ronaldo i Messi prelaze granicu od 90) i postoji jedna kartica za formacije od 95OVR,no o njima ćemo nešto kasnije.

VRSTE KARTICA

U igri postoji dosta vrsta kartica,tipa formacijske,igrači,treneri,menađeri itd...u nastavku ćete moći pogledati što koja kartica radi.

Consumables - To su sve kartice koje se "troše" odnosno stavaljaju na igrača. Tu također imamo nekoliko tipova kartica:

Contracts - odnosno ugovori. Ugovori se mogu staviti igračima i managerima. Kod svake kartice ispod nje vam piše (Primjer: 5+ 2+ 1+). Prvi broj znači da ta kartica diže SAMO brončanom igraču ugovor za 5utakmica (ako igrač ima Contracts: 10 to znači da on može igrati 10 utakmica s tim ugovorom) dok srebrenom za 2,te zlatnom za 1.
Brojevi su označeni bojama tako da lakše znate koji broj diže contract kojoj vrsti igrača. Contracti mogu još biti i Player ili Manager,dakle Player diže samo igraču,dok Manager samo menađeru.

Healing - su kartice za liječenje ozljeda igrača i odnosi se samo na igrače. Healing može biti potpuni - Heal All (što znači da lječi bilo koju ozljedu ili samo za određeni dio tijela (Head,Shoulder...). Boja kartice ne mora odgovarati boji igrača (tipa srebrni Heal All na srebrnog igrača).
Boje u ovakvim karticama su samo tu da bi se pokazala jačina kartice,tako će zlatna imati Heal All +3 a broncana Heal All +1. Brojevi kraj kartice (Heal All +1) pokazuju za koliko će se smanjiti igračeva ozljeda.
Trenutno stanje ozljede možete vidjeti pritiskom desne gljive u sredinu (R3) i pogledati pod polje Injury Duration,a odmah pored toga imate vrstu ozljede.

Fitness- svaki igrač ima početni fitness 99 i on se smanjuje igranjem utakmica uzastopno,dakle igrač postaje umorniji,što uzrokuje malom staminom na početku meča,do kraja gotovo jedva hoda. Zato možete kupiti Fitness kartice,ako igrač ima FIT: 54,karticom od Fitness +20 on će imati 74. Ako kraj kartice piše Player onda se samo ona odnosi na 1 igrača,ako piše Squad tada na prvih 11.

Team Talks - uglavnom on podiže moral igračima. Iskreno,ne znam kako utječe moral na igrače,vjerojatno na njihov performans,ali nisam nikada obraćao preveliku pažnju na to,a niti kupovao kartice. Tu također imamo za 1 igrača ili za prvih 11,moral se isto proteže od 0 do 99.

Pod Consumables još spadaju I Training kartice:

Player- dakle tu možemo povećati igraču Heading,Dribbling,Pace,golmanu možemo Diving,dakle svih 6 skillova koje svaka kartica ima. VAŽNA stvar je da kada stavite karticu na igrača,ona vrijedi samo jednu utakmicu,pa su te kartice dobre za finala turnira gdje možete sa zlatnom karticom dići Pace igraču za +10,ali ona i dosta košta.

Formation - pomoću ove kartice možete mjenjati koju formaciju igrač preferira,ako igrate 4-3-3,a igrač vam ima 4-2-3-1 kao njegovu omiljenu formaciju (Ponovo stisnite desnu gljivu unutra kako bi pod poljem preferred formation vidjeli koja mu formacija odgovara) onda kupite karticu Player - 4-3-3 i stavite na igrača,sada on ima 4-3-3 kao omiljenu i vama se diže Chemistry,što pomaže da igrač daje bolji performans,o Chemistryu nešto poslije.

Manager - slično kao formation samo sada formaciju dižete manageru. Recimo (primjer) Slaven Bilić (koji je u igri :) ) voli 4-4-2,vi mu stavite 4-3-3 i dobijete još nekoliko poena na Chemistryu.

Position - ukoliko imate igrača koji je CF pozicije a želite da bude ST,tada kupite karticu CF>ST i stavite na njega. (Svaku karticu consumable na igrača stavljate tako da stisnete X na njega i Apply Item te odabere je s liste). To također povećava Chemistry.

Staff - tu spadaju manageri te fizioterapeuti,treneri golmana itd,uglavnom kartice koje ne daju puno a puno koštaju,predlažem da ih izbjegavate.

U nastavku vodiča ćemo pričati o Marketu,Chemistryu te Storeu.

Offline DangerouS

Odg: Ultimate Team Vodič
« Odgovori #1 : Listopad 06, 2012, 03:02:27 poslijepodne »
ULTIMATE TEAM VODIČ - VOL. 2

Nastavljamo s vodičem kroz Ultimate Team.

Chemistry - je jako važan dio igre,doslovno prevedeno bi to bila Kemija. Uglavnom radi na principu što veći chemistry - to bolje. Chemistry možete vidjeti odlaskom na Squad ili ukoliko idete na meč prije meča kada vidite svoju postavu u gornjem desnom kutu imate Chemistry.

Čemu taj Chemistry služi?

On je tu da bi povećao performans vašeg tima i potaknuo vas da ne nabacate najbolje igrače u prvih 11. Chemistry se odnosi samo na prvu postavu. Najbolji tim ujedno ne znači i tim s najboljih i najskupljim igračima.

Uglavnom tim sa 3* (s Chemistryom od 100) može bolje igrati i davati točnija dodavanja te igrači će bolje ulaziti u prstor od tima od 4* (s Chemstryom od 45). To nužno ne znači da ćete moći napraviti tim od 2* s Chem. 100 te razbijati igrače s klubovima od 4* i 5*.
Uglavnom to je prednost koja pomaže znatno kada igrate u tematskim turnirima.

"Formula" za povećanje Chemistrya

Prvo odite na Squad te izaberite formaciju koja vam najvise u igri odgovara (lijevi donji kut). Kada ste izabrali,prvo uzmite igrače i dodavajte ih u prvih 11 prema onome što piše na njihovim karticama (igrač sa ST na ST poziciju).

Tako će vam Chemistry koliko toliko biti pristojan. Nakon toga krenite osvajati turnire i utakmice dok vam se ne pojavi bolje stanje na računu,tada seodlučite igrači koje nacionalnosti će sadržavati vaših prvih 11.

Nemojte graditi Chemistry ako vam je račun slab! Bazirajte se prvo na osvajanje turnira i povećavanje vašeg računa!

Chemistry može biti maksimalan (100) ako imate u prvih 11:

Igrače čijima formacija odgovara onoj koju ste izabrali,igrači koji igraju na svojim pozicijama te ono najvažnije: igrači moraju biti iz istog kluba ili iste države. Inače,ako postavite tim gdje pašu formacije i pozicije,imati ćete oko 85 jer ste unutra stavili i Španjolca,Hrvata,Bosanca,Portugalca,Brazilca,Francuza...


Market - mnogi igrači smatraju najvažnijim dijelom igre. Na njemu kupujete/prodajete/mjenjate. On je ipak najveći dio zarade,zašto? Jer svog igrača možete staviti za više nego što je njegova okvirna cijene,netko u svijetu vam može kupiti igrača a vi ćete ostati s extra lovom u đepu.

Istva stvar vrijedi i za kupovinu,kupite igrača za puno manje nego što je njegova vrijednost,te ga prodate po regularnoj cijeni.

Zato evo i malog vodiča u sklopu Marketa

Prvo "učite" cijenu. Bazirajte se prvo na (primjer) Talijansku ligu i samo tražite po marketu igrače,nemojte kupovati ništa,pratite cijene po koliko se igrači kreću. Izgleda teško,ali vjerujte mi da vam cijene uđu u glavu lagano,pa onda kada naučite probajte naći igrača ispod cijene,nemojte raditi to dok ne postanete iskusniji s cijenama!

Uglavnom Buy It Now (u nastavku teksta BIN) znači da igrača možete kupiti odmah po cijeni navedenoj ispod kartice,ako igrač nema BIN,igrača odnosi najveća ponuda po isteku vremena. Na marketu vrijedi da ako netko stavi bid ispod 14sec do kraja,tada se vrijeme produžuje za dodatnih 10ak sekundi.
Stoga,nemojte misliti da ste kupili igrača po nižoj cijeni ako nema BIN i ako ima 40ak minuta do kraja aukcije.

Vrebajte na igrače s BINom ili ako je do kraja aukcije manje od 10minuta a igrač nema BIN.

TRIK kojeg mnogi koriste a najbže dolazite do novaca. Naime,namjestite tražilicu na BIN onoliko novaca koliko imate (BIN na 6000 ukoliko imate 6000) te stavite zlatne igrače ili kakve želite tražiti,nakon toga otiđite do stranice gdje su igrači kojima je 59 minuta do kraja aukcije. Tamo vrebajte igrače ispod cijene,promjenite stranu s R1 pa vratite natrag s L1 kako bi vam se lista osvježila.
Stavljanjem igrača na Market imate opciju da stavite ga 1h,to mnogo ljudi stavlja zato se koristi ta famozna 59. minuta,znači da ako ste tamo,prvi vidite nove igrače na Marketu. Pri ovom postupku morate biti brzi kada nađete igrača ispod cijene.

Kako igrača/karticu staviti na Market?

Stisnite X na karticu te stisnite Send to Trade Pile. Nakon toga otiđite na Trading u meniju i na Trade Pile. Kada ste tamo,stisnite X na igrača i postavite mu cijenu,imate i koliko želite da dugo bude na aukciji. Uglavnom nije teško lako ćete shvatiti,malo je nezgodno za objasniti.

Watch List - tu možete vidjeti igrače za koje ste ponudili,također kod svakog igrača na marketu kada stisnete X možete vidjeti opciju Add to Watch List. Watch List se nalazi pod Trading-Watch List.
Tu vam je lakše vidjeti igrače i pratiti ih nego stalno tražiti ponovo preko Marketa

Store - služi za kupovanje igrača u paketima. Paketi su random,dakle sve ovisi o sreći. Imate opciju birati Brončane,Srebrene i Zlatne pakete.
Tu možete birati običan paket (najeftiniji i ima 1 rare što znači jednu kartu koja "svijetli". Drugi,premium paket ima 3 rare karte i ima također sveukupno 12 karti.
Tu su i Jumbo paketi,ali oni se pojavljuju u određeno vrijeme,dobijete 24 karte s 7 rare karti ali su i duplo skuplji od Premiuma.

Pazite da se ne zarazite paketima,jer lako se izgube novci!
Što se tiče Special Packsa to su uglavnom packovi koji imaju 24karte mješano sve boje. Zasada imate poseban pack u kojemu dobijete 11igrača,cijeli tim dakle,to je promocija i samo jednm se može iskoristiti,kada krenete slagati srebrni tim preporučujem vam da to kupite!

U 3. dijelu vodiča moći ćete naučiti nešto o Turnirima,Clubu,Dresovima te još nekih djelovima koje nismo naveli.

Offline DangerouS

Odg: Ultimate Team Vodič
« Odgovori #2 : Listopad 06, 2012, 03:02:52 poslijepodne »
ULTIMATE TEAM VODIČ - VOL. 3

Turniri - su sastavni dio Ultimate Teama,tj. osvajanje istih je glavni cilj igre,imati Ultimate Team s najviše trofeja!

Kada otiđete na Play Match - Tournaments,imati ćete opciju da igrate Single Player i Online,u prijevodi Offline,tj. vi protiv AIa ili Online protiv drugih igrača.

I u Offline i Online turnirima imate 2 turnira ispod kojih piše Featured. To su turniri koje možete igrati samo određeno vrijeme (14dana) nakon toga se miču i dolaze drugi. Ostali turniri ostaju tu do kraja Ultimate Teama.

Za Featured turnire ne trebate odredeni broj osvojenih trofeja da bi ga igrali,dok za ostale morate pa su vam ispočetka zaključani.

Preporučam da turnire ispočetka igrate Offline,igrajte turnir max 2stars mora vaš tim biti i nagrada je 1000coins protiv AIa koji je Semi-Pro.

Format Turnira

Da bi osvojili Turnir morate pobjediti 4 utakmice zaredom. Ukoliko izgubite prije toga,ne dobivate ništa od nagrade,osim bonusa koji je inače tu kada završite tekmu.

NEMOJTE QUITATI!!!

To ne govorim da ne živcirate druge igrače,nego radit toga što u igri postoji DNF modifier,kada startate on je 1.00,ako kvitate on je za 0.25 manji,dakle 0.75 i svakim quitom pada za 0.25 a pobjedom za 0.02 se diže,dakle teško se zarađuje.

Čemu služi DNF modifier?

Što veći modifier jest,to ćete više coinsa vi dobiti na kraju tekme jer se on množi s ostalim aspektima tj. koeficijentima.


Uglavnom je to to! Spremni ste za nove pobjede u ovom genijalnom modu FIFA Ultimate Team koji je s nama već 5. godinu zaredom!

Ukoliko imate još pitanja postavite ih OVDJE.

Sretno u nadolazećim turnirima i avanturama u FIFA Ultimate Teamu!


Ovaj vodič je napisan od strane moje malenkosti (DangerouS) i podložan je izmjenama. Isto tako ovaj vodič nije dopušteno kopirati na druge stranice bez dopuštenja FeXa ili sebe nazivati autorom.
« Zadnja izmjena: Listopad 06, 2012, 03:07:03 poslijepodne DangerouS »

Offline DangerouS

Odg: Ultimate Team Vodič
« Odgovori #3 : Listopad 06, 2012, 03:04:20 poslijepodne »
ULTIMATE TEAM VODIČ - VOL. 4

Evo dakle da krenemo sa još jednim dijelom vodiča. Pokušat ću u najkraćim crtama i što jednostavnije objasniti neke sitnice i dati nekoliko tipova što se tiče marketa i slaganja tima. Vjerojatno ću i zaboraviti neke stvari jer ih ima dosta, pa ću ih kasnije dopisati i bit ćete obavješteni o tome. Iako sam neke stvari već prije rekao, ovdje ću ih detaljnije pojasniti. Možda će zvučati zbunjujuće i komplicirano, no uhodate se vrlo brzo kroz igru.

Start
Dakle, krećemo od vašeg prvog ulaska u igru. Dobit ćete starting pack koji sadrži starting XI, klupu i rezerve te menađera. U tom paketu nećete dobiti nijednog RARE igrača, ali ćete vrlo vjerojatno dobiti jednu ili dvije silver kartica, koje nemoraju nužno biti igrači.
Uglavnom ne očekujte ne znam kakve igrače ili tim. Taj tim prvenstveno služi za 3 do 4 tekme MAX. nakon kojih se istroši fitness igračima i oni su neupotrebljivi,a na njih se ne isplati trošiti 200coinsa po jednom fitnessu.

Chemistry
Dakle, kad krenete sa igrom, prvo sastavite team sa što većim chemistryom. Probajte naći formaciju koja će imati najviše igrača na točnim pozicijama. Ukoliko imate RM,LM,2xST,CDM i obranu onda je najbolje da krenete sa 41212 formacijom, a ne recimo 4312 koja uopće nema RM i LM nego 3x CM.
Također, gledajte da se igrači sa istom zastavom ili ligom spajaju sa linijom. Ukoliko je linija zelena i sjaji, znači da imate najveću moguću "kemiju" između dva igrača. Narančasta znači da imaju osrednju, a crvena da nemaju nikakvu.
Dakle,ukoliko imate Engleza na RB-u te Francuza i Engleza na CB-u. Onda morate staviti Engleza na CB na desnu poziciju da bude odmah pored RB-a. Inače, Francuz i Englez neće imati nikakav chemistry (osim ako su isti klub ili liga).

Kako se chemistry računa?

Crvenu= dobivate ako igrači nisu iz istog kluba ILI nisu iste nacije ILI nisu iz iste lige.
Narančastu= dobivate ako su dva igrača iz iste lige ali različite nacionalnosti ILI ukoliko su igrači iz različitih liga ali iste nacionalnosti.
Zelenu= dobivate ako su dva igrača iz istog kluba (nemoraju biti iste nacionalnosti) ILI ako su ista liga i ista nacionalnost.

To je što se tiče linija između igrača. No,svaki igrač kraj sebe ima i još dva faktora koja na njega utječu. To je formacija i pozicija. Oni također mogu biti istih boja kao i linije.

Pozicija= zelena je ako je igrač na poziciji koja mu piše na kartici, narancasta ako je na slicnoj poziciji (tipa RW igrač na poziciji RM ili CAM na poziciji CF), a crvena je ako je igrač na sasvim desetoj poziciji (tipa CF na CDM ili RM na ST).
Formacija= Djeluje gotovo identično kao pozicija. Jedina razlika je ta da ukoliko slažete tim sa 4312 formacijom i ne želite trošiti na 4312 formacijsku karticu, postoje druge formacije koje će dati narančastu boju a jeftinije su. Naime, lista tih kombinacija je ogromna jer je za svaku poziciju drukčija. Ono što sa sigurnošću mogu reći je da CB/RB/LB i GK će dobiti narančastu formaciju ako na njih stavite bilokoju formaciju sa 4 igrača otpozadi (ukoliko koristite takvu formaciju). Primjer: Imate Čeha u 5212 i stavili ste ga u tim sa 41212 formacijom. Pošto je 41212 najskuplja formacija (oko 8,000), vama je bolje imati narančastu nego crvenu formaciju, stoga kupujete najjeftiniju 4-x-x... formaciju, dakle 4-5-1 ili 4312 ili 4321.

Dakle, ukupni chemistry se neće povećati ako igrač ima crvenu formaciju (znači od formacije ne dobivate ništa) isto vrijedi i za ostale faktore. Ako je igrač u zelenoj poziciji,formaciji i ima barem dvije zelene linije oko sebe (ili 2 narancaste) njegov maximalan chemistry može biti 9. Chemistry igrača možete vidjeti ako kliknete desnu strelicu ili R2 dok gledate squad. Zvuči komplicirano,ali zapravo nije.

Primjer: Ukoliko imate 11 igrača sa 7 chemistryom svaki, ukupan chemistry bit će vam 77 (7x11). No to još nije sve. Možete kupiti zlatnog menađera u pravoj formaciji i dobiti još 10 chemistrya, dakle 87chemistry. No,za svakog igrača u početnih 11 koji je iste nacionalnosti kao menađer,dobivate +1 chemistry. Recimo,u ovom slučaju ako imate 11 igrača iste nacionalnosti kao menađer, možete dobiti 11 chemistrya. Dakle,vaš tim na kraju može imati 98 chemistry. Znači, nemoraju svi igrači biti chemistry 9 da bi imali 100chemistrya, nadam se da ste to shvatili.

Start - nastavak
Kada posložite igrače s najboljim chemistryom (ne gledajte skillove) imat ćete oko 70chemistry maximalno ako se stvari poklope. Teže je dobiti više s startnim timom. Krenite igrati bronze turnir. Jest da nagrada nije velika, no bit će vam dosta da osvajanjem turnira (koji je fakat lagan za osvojiti) i igranjem te 4 tekme osvojite pristojnu svotu love. Nakon tog turnira trebali bi imati oko 2000-3000 coinsa.

Kada odigrate 4 tekme i osvojite turnir (ako ga ne osvojite,igrajte dok ne osvojite) kupite 5 zlatnih igrača po 350 coinsa (300coinsa ako imate srece). Njih rasporedite u team, a ostale istrošene brončane zamjenite sa onima s klupe. Dakle imat ćete 6 brončanih i 5 zlatnih u startnih 11.
Krenite igrati divizije, poprilično lako bi ju trebali osvojiti a nagrada je oko 2,500coinsa ako se ne varam. Naravno,da bi završili diviziju treba vam više od 5tekmi uglavnom. Odigrajte maximalno 4 tekme s istim igračima te onda zamjenite one stare "istrošene" brončane sa ovim sadašnjima i sa zlatnima. Dajte im 1-2 tekme da se odmore i vratite zlatne unutra. Kad osvojite 5. diviziju ili barem budete promovirani, trebali bi imati oko 5,000 ako ne i više na računu. U to vrijeme će vam isteći contracti. NE KUPUJTE CONTRACTE!!!

Zlatne kojima su istekli contracti ili ako im je ostao 1 contract,prodajte ih po 350coinsa,ako se ne prodaju, discardajte ih i dobit ćete 300coinsa, dakle nećete izgubiti ništa ili maximalno 50coinsa. Kupite iste te igrače sa 7contractima ili kupite neke malo bolje. No i dalje nemojte trošiti više od 400coinsa na igrača.

Kad sve to rješite trebalo bi vam ostati oko 5000 na računu. Sada imate 5zlatnih i 6 brončanih. Kupite još 5 zlatnih za 300-350coinsa svaki i imate cijelu zlatnu ekipu. Ostat će vam oko 3,000coinsa. S te 3,000 idete na market i tako dalje igrate i kupujete bolje i bolje igrače, nadam se da razumijete "kvaku". Ajmo sad na market.

MARKET

Market je jako važan dio FUT-a, ako ne i najvažniji. Samim igranjem nećete skupiti dovoljno ni u par mjeseci da bi imali za neki 300,000+ vrijedan tim. Neki su znali odigrati po 500 tekmi i ne bi imali 300,000 match profita, a zamislite kolko treba da tolko tekmi odigrate.

Ono što vam preporučam, dakle pretpostavit ćemo imate 3,000coinsa. Idite na 59-tu minutu. Što je to? Skrolajte gore do 2.dijela gdje sam to pojasnio. Dakle, dat ću vam konkretne primjere.
Postavite search filtere na sljedeće:

Nacija: Engleska
Level: Bronze
Min. BIN: 150coins
Max. BIN: 200coins

I skrolajte do 59te minute. Kad ste tamo (potrajat će malo) pazite na igrače koji imaju preko 80pacea (ovo vrijedi za praktički svakog igrača). Ukoliko vidite nekoga sa 80+paceom, kupite ga za 200coinsa, jer on vrlo vjerojatno vrijedi više od 200coinsa. Rjetko koji igrač vrijedi 200coinsa sa 80+paceom. Uglavnom su to igrači sa overallom manjim od 60. Nadalje, ako igrač je solidan po skillovima i ima formaciju 41212, kupite ga odmah. 41212 igrači su uvijek skoro duplo vrijedniji od ostalih formacija.
Ako ne želite na "slijepo" kupovati igrače, onda postavite iste search kriterije samo stavite Min. BIN 1,000 coinsa a Max. BIN maknite. Tko možete vidjeti koji igrači su "vruća roba" i ako vidite nekog igrača sa te liste za 200coinsa, to je čisti profit. Naravno,pazite, ako vidite nekog lošijeg igrača za 2000coinsa, vjerojatno ljudi pokušavaju namjestiti cijenu igrača pa kupe 20komada i prodaju po 2,000. Lako primjetite ako vidite da istog igrača ima isti tim na marketu više od 5 puta (dole ispod cijene ime kluba piše).
Također, neki igrači brončane stave bezveze po 1000coinsa ne gledajući igračima stvarnu cijenu. Zato nemojte biti brzopleti pa ako vidite nekog igrača za 1,000 odma pomisliti da je to njegova prava cijena. Promjenite search kriterije samo na tog igrača i pogledajte kolka mu je prosječna cijena, ako ste nesigurni.

Kad "naučite cijene" vratite se na 59tu minutu i kupujte po 200coinsa. Nakon toga, provjerite svakom igraču stvarnu cijenu i prodajte po najnižoj cijeni ili 100coinsa ispod najniže. Dakako,obratite pozornost na formacije. Igrač koji vrijedi 2,500coinsa će toliko vrijediti u slabijim formacijama tipa 3-x-x... ili 5-x-x, ali zato ako ima 4-x-x...vrijediti će sigurno 3,000. Skuplje formacije su 433,442 i 41212. Ako nađete igrača u 41212  za 2,500coinsa (a to mu je najniža cijena na marketu u najslabiji formacijama) zaradiili ste sigurno 1,000 coinsa,ako ne i više.

Nadam se da razumijete,ista stvar vrijedi i za srebrne i zlatne. Također, obratite pozornost na neke igrače koji ne izgledaju po statsima spektakularno a idu za veliku lovu. Takvi igrači vjerojatno su ili rijetki u paketima ili imaju neki ogroman skill (tipa Akinfewa sa 95+ strenghtom). Ako želite vidjeti igraču skillove i cijenu prosječnu (nekad zna bit netočna) možete to provjeriti na www.futhead.com

PAKETE NE OTVARAJTE - Totalni je random i uglavnom nećete ništa dobiti. Zašto vam preporučam da prvo sa bronze igračima radite? jer malo ljudi zna tu metodu sa brončanima i svi uglavnom idu na zlatne,pa je teže nešto jeftino upiknut.

Nastavak ću napisat kasnije navečer ili sutra. Nadam se da sam bio razumljiv i ispričavam se ak se potkradala koja gramatička pogreška.
« Zadnja izmjena: Listopad 24, 2012, 06:37:53 poslijepodne DangerouS »

Offline Sly

Odg: Ultimate Team Vodič
« Odgovori #4 : Listopad 18, 2012, 10:56:19 prijepodne »
Dodatak vodiču vezano uz ugovore iliti Contracts. Velika ušteda se može ostvariti kupovanjem više managera koji povećavaju vrijednost ugovora. U mom slučaju, imam ih 10 i time dobivam 30% više vrijednosti za jedan iskorišteni ugovor, iako mi je samo jedan spremljen u aktivnu momčad i to sa onom formacijom koju koristim. Ostatak, preporučujem, kupite sa bilo kojom formacijom, moja preporuka je gledati one sa manje atraktivnim formacijama jer su niže cijene na tržištu.

Offline DangerouS

Odg: Ultimate Team Vodič
« Odgovori #5 : Listopad 24, 2012, 06:38:39 poslijepodne »
4. dio vodiča gore!!